Το Ρέμα - Ταβέρνα - Μουσικό Μεζεδοπωλείο Κάτω Τ&omi
  • Αρχικη
  • Το Ρεμα
    • Η Σεφ
    • Ο Χωρος μας
    • Εκδηλωσεις
  • Μενου
  • Επικοινωνια
  • Home
  • The History
    • The Sef
    • The Tavern
    • For Special Occasions
  • The Menu
  • Contact

Η Σεφ


Πίσω από τα μοναδικά πιάτα με τα ευφάνταστα ονόματα, όπως «Νέα Τάξη Πραγμάτων», «Κολοσσός Της Ρόδου» και «Mea Culpa», βρίσκεται η Σεφ Σταυρούλα Κεïσίδου, απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Παρισιού Cordon blue.

Το σημείο κλειδί στο "Ρέμα", είναι ότι όλα τα πιάτα παρασκευάζονται μέσα στο κατάστημα, από αγνές ποιοτικές πρώτες ύλες, με παραδοσιακό τρόπο. Η σεφ δημιουργεί το μενού σε συνεργασία με τον θαμώνα – πελάτη όταν πρόκειται για κάποιο event και αναδεικνύει τα πιάτα με βάση το χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, καθώς και το βουβάλι Κερκίνης, το αγριογούρουνο Καστανούσας και τα διάφορα φτερωτά κυνήγια.
Δειτε το Μενου
Picture
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Αρχικη
  • Το Ρεμα
    • Η Σεφ
    • Ο Χωρος μας
    • Εκδηλωσεις
  • Μενου
  • Επικοινωνια
  • Home
  • The History
    • The Sef
    • The Tavern
    • For Special Occasions
  • The Menu
  • Contact